Saturday, 14 January 2012

Kreatív energiaital doboz designok

Energiaitalok...

Nem sok jót hallani róluk. De ugye "bad reklám is reklám too" ugyhogy fiatalok körében nagyon elterjedt az energiaitalok fogyasztása. Van kicsi-nagy. Gagyi-profi. Olcsó-drága. A hatásairól nem szeretnénk írni, annál inkább a csomagolásai ami minden designer és élő ember szemét és elméjét megragadja. Régóta szerettünk volna egy összeállítást készíteni a kreatív energiaital dobozokról, hát most sikerült! Parancsoljatok:

Hot brain energiaital Michal Bialogrzywy általTúl minimalista, persze ezt is imádjuk azért :)Mind a doboz mind a csomagolás ötletes!

KILL THE SHEEPModern betűk, modern színek egy kis átmenetes designnal ötvözve. Letisztult minimalista stílusban. Imádjuk!

Power Pill vényre :)

KockáknakMangó ízű energiaital
Akár sörösdobozt is árulhatnának ebben a kiszerelésben!Mókás, fiatalos, kellemesEz most szolárium krém vagy energiaital?


Zombi imádók kedvence!


Egy természetes energiaital...van ilyen? nem hiszem.

Legalább figyelemfelkeltő
Érdekes nevű Cocain energiaital, itthon sok helyen kapni, akkor valamit tudnak :)


Autótuning őrülteknek tökéletes koncepcióPár többszínű érdekes formájú FUSE......és pár BOMBA hatásos üvegbenRUSH energiaital dobozai frappáns csomagolásbanBár ezek a vektorgrafikus designcsomagolások lehet kicsit sablonosak, mégis erős színükkel biztos kitűnik a polcról a többi közül.Burn itthon is honosított csomagolás designja, DigitalPark által.


A skyy vodka megálmodói a luxust az energiaitalok piacára is ki terjesztették, kérdés mekkora sikerrel.Chuck Norris energiaital? Valaki? :)És a közönség díjas reklámmal ellátott BRAWNDOhttp://www.youtube.com/watch?v=Ru6p5NLXxvY&feature=player_embedded#!


Vannak magyarországon és külföldön is fanatikus gyűjtők, mindaddig lesznek is amíg hetente új ilyen ital jelenik meg a piacon.

Magyar gyűjtő oldalak:
http://hu-hu.facebook.com/pages/Energy-Drink-collection-Energiaital-gy%C5%B1jtem%C3%A9ny/118671394860969

http://www.kehes.hu/energydrinks/mywebalbum/index.html

http://energy_drink.mindenkilapja.hu/html/18234081/render/sajat-energiaitalok

http://energiaital-gyujtok.gportal.hu/gindex.php?pg=28858478

http://hu-hu.facebook.com/MuszEnergyDrinkCollection


Külföldi gyűjtemények legnagyobbja, 1900doboz. IGEN 1900 doboz :)
http://www.myenergydrinks.com/


Reméljük tetszett a cikkünk, iratkozz fel ha érdekelnek még különleges design vagy trend újdonságok!


Lájkolj minket facebookon!
FACEBOOK LIKE

www.aerodesign.hu

1 comment:

Anonymous said...

Látom nagyon meglepődtél az 1900 dobozos gyűjtőn. És azt tudtad, hogy van olyan MAGYAR gyűjtő, akinek kb. 3000 doboza van?